Koolvisfilet & citroenaardappelen

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappelen in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook ondertussen de broccoli in ca. 5 min. beetgaar.
  • 2 Dep de visfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de vis in 4-6 min. lichtbruin en net gaar. Keer tussentijds. Meng ondertussen de resterende olie met het citroensap en peper en zout naar smaak tot een dressing.
  • 3 Neem de vis uit de pan. Schenk 75 ml water in de pan en roer de aanbaksels los. Voeg de crème fraîche toe en verwarm op laag vuur, voeg 1-2 el water extra toe als de saus te dik is. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Besprenkel de aardappelen met de citroen-dressing. Verdeel de vis over 4 borden en serveer met de roomsaus, de broccoli en de citroen-aardappelen.

Koolvisfilet & citroenaardappelen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige citroenaardappelen uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipdrumsticks met citroenaardappelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipdrumsticks met citroenaardappelen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvisfilet met citroenaardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viswraps met ijsbergsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept