Roomkaastaart met groenten en tijm

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat het deeg ontdooien. Smeer de springvorm in met ⅓ van de olie. Bekleed de vorm met deeglapjes.
  • 2 Snijd de bleekselderij in schijfjes. Snijd de paprika in repen. Verhit olijfolie in de koekenpan. Bak de bleekselderij, paprika en prei samen met de tijm al omscheppend op hoog vuur 5-6 min. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Pureer met een staafmixer de roomkaas, eieren en slagroom tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout. Schep ⅘ van de kaas door de groenten. Schep de groenten in de met deeg beklede vorm. Giet het ei-roommengsel erover en strooi de rest van de kaas erover. Bak de taart in 25-30 min. goudbruin en gaar.

Roomkaastaart met groenten en tijm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ananas-roomkaastaart
1 uur-
Bekijk recept
Roomkaastaart
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaas roomkaastaart met speculaas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
ROOMKAASTAART
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept