Spruitjestaart met vegetarische worst

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 200 °C voorverwarmen. Deeg volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. Spruiten schoonmaken en in ca. 7 min. beetgaar koken. Afgieten en laten uitlekken. Ui pellen en snipperen. Rookworst in plakjes snijden. Eieren met koffiemelk, mosterd, zout en peper loskloppen. Met 2/3 van kaas mengen. Ingevette vorm met deeg bekleden. Bodem met vork inprikken en met bloem bestrooien. Spruiten, worst en ui over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. Met rest van kaas bestrooien. Taart in midden van oven in ca. 25 min. gaarbakken. Lekker met frisse salade van geraspte wortel en bleekselderij.

Spruitjestaart met vegetarische worst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spruitjestaart met champignons
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjestaart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjestaart met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjestaart met gerookte makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept