Pittige makreel in tomatensaus

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Broccoli schoonmaken, in kleine roosjes verdelen en steel in plakjes snijden. Broccoli in ruim kokend water met wat zout in ca. 8 min. beetgaar koken. Afgieten. Rijst bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Uien pellen en in ringen snijden. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Vel van makreel verwijderen, vis van graat halen en in stukken verdelen. Olie in pan verhitten, uien toevoegen en 3 min. bakken. Sambal en kerriepoeder toevoegen en 1 min. meebakken. Gehalveerde tomaten en peper naar smaak toevoegen en 2 min. bakken. Ketjap erdoor roeren. Makreel toevoegen en kort verwarmen, zo min mogelijk roeren. Rijst over 4 borden verdelen, pittige makreel erover en broccoli ernaast scheppen.

Pittige makreel in tomatensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept