Kruidige visschotel met komkommersalade

4
10 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 200 °C voorverwarmen. Uien pellen en in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Koolvis in ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Klein deel ui en paprika achterhouden. Rest over koolvis verdelen. Roomkaas loskloppen met kookroom en over visschenken. Vis in midden van oven in 30 min. gaar laten worden. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Van olie, azijn, zout en peper dressing kloppen. Komkommer, rest van ui en paprika en dressing mengen. Koolvisschotel met rijst en komkommersalade serveren.

Kruidige visschotel met komkommersalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept