Haaskarbonades met kerriesaus

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Karbonades bestrooien met zout, peper en 1 el kerriepoeder. In koekenpan boter verhitten en vlees in 8 min. per kant rondom bruin en gaar bakken. Ui pellen en snipperen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in stukjes snijden. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in stukjes snijden. Broccoli in 7 min. beetgaar koken. Karbonades uit pan nemen en warmhouden. In achtergebleven bakvet ui, appel en rest van kerriepoeder 5 min. zacht bakken. Finesse toevoegen en saus door en door verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Karbonades met saus, rijst en broccoli serveren.

Haaskarbonades met kerriesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemberkarbonade met spaghetti
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade in tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept