Kalfsoester met bloemkool en broccoli

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schoonboenen en in ca. 20 minuten met schil gaarkoken. Groente schoonmaken, in roosjes verdelen en wassen. Groente ca. 3 minuten koken. In vergiet laten uitlekken. In koekenpan helft van boter verhitten. Kalfsoesters in ca. 6 minuten rosé bakken. Halverwege keren. Intussen in wok rest van boter verhitten en groente nog ca. 5 minuten roerbakken. Groentesaus maken volgens gebruiksaanwijzing. Saus door groente scheppen. Kalfsoesters bestrooien met zout en peper. Serveren met aardappels en gemengde groente.

Kalfsoester met bloemkool en broccoli is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept