Burger & bloemkoolsalade

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Verhit in een koekenpan 2 el olie. Bak de beefburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Keer regelmatig. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak de aardappelen even aan in het bakvet van de burgers.
  • 2 Kook ondertussen de bloemkoolroosjes in water met zout in 6 min. beetgaar. Spoel de bloemkool onder stromend water koud. Klop een dressing van de resterende olie, de azijn, de mosterd en peper en zout. Schep de dressing door de bloemkool.
  • 3 Leg de beefburgers op 4 borden en schep de bloemkoolsalade erbij. Serveer met de aardappelen.

Burger & bloemkoolsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde bloemkoolsalade met zalm
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsalade (insalata di rinforzo)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolsalade met kokos
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsalade met feta
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Dubbele cheeseburger met tomaat-ui-augurkrelish
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept