Tonijn-aardappel-viskoekjes

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelstukken in water met zout in ca. 15 minuten gaar. Giet ze af en stamp ze fijn, roer de melk, de boter en zout en peper naar smaak erdoor. Laat de tonijn uitlekken en maak hem los met een vork. Schep de tonijn en 1 ei door de puree, roer de helft van de peterselie erdoor. Kneed met vochtige handen 8-12 koekjes van het mengsel. Haal de koekjes door het paneermeel, dan door het ei en dan weer door het paneermeel. Verhit de olie in een antiaanbakpan en bak de koekjes rondom goudbruin. Lekker met sla met peterselie.

Tonijn-aardappel-viskoekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Snelle Thaise viskoekjes met chilisaus
15 min Snack
Bekijk recept
Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw-viskoekjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept