Verstopte gehaktballetjes met boerenkool

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappelen in stukken en kook ze met de boerenkool in ruim water met zout in 20 min. gaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in 10 min. goudbruin en gaar. Verwarm de melk in een steelpan.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 °C. Giet de aardappelen met de boerenkool af. Voeg de melk toe en stamp met de pureestamper tot een smeuïge stamppot. Breng op smaak met peper en zout. Leg de gehaktballetjes in de ovenschaal. Schep de boerenkoolstamppot erop en strijk glad. Bestrooi met de kaas.
  • 3 Bak de ovenschotel in de voorverwarmde oven in 20-25 min. lichtbruin.
  • 4 * De aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per oven verschillen; met een oventhermometer kunt u de exacte temperatuur bepalen.

Verstopte gehaktballetjes met boerenkool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gehaktbrood met verstopte eieren
85 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Verstopte Gehaktballetjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept