Braadworst met tuinerwtenpuree

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar.
  • 2 Verhit ondertussen 25 g boter in een koekenpan en bak hierin de worsten in 5 min. rondom bruin. Voeg de champignons toe en bak 3 min. mee. Laat op laag vuur in 10 min. gaar worden.
  • 3 Giet de aardappelen af en laat van het vuur af nog even stomen in de pan met de deksel erop. Kook de tuinerwten 3 min.
  • 4 Verwarm ondertussen de melk in een steelpannetje op laag vuur. Voeg samen met de rest van de boter toe aan de aardappelen en stamp met de pureestamper tot puree. Meng de kaas erdoor en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
  • 5 Roer de erwten door de kaaspuree. Serveer met de braadworsten en de champignons.

Braadworst met tuinerwtenpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met tuinerwtenpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-tuinerwtenpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept