Tartaartje met kerriesaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook in water met zout in 20 min. gaar.
  • 2 Verhit ondertussen de olie in een koekenpan. Bestrooi de tartaartjes met peper en zout en bak ze in 8 min. bruin en net gaar; keer af en toe. Neem uit de pan en houd warm onder een deksel of aluminiumfolie.
  • 3 Kook de bevroren sperziebonen in weinig water met zout in 4 min. beetgaar.
  • 4 Fruit ondertussen de ui in het bakvet van de tartaartjes. Voeg het kerriepoeder en 50 ml water toe. Roer de aanbaksels met een spatel los. Voeg de slagroom toe en laat 4 min. inkoken. Breng op smaak met de munt, peper en zout. Leg het vlees de laatste minuut terug in de pan.
  • 5 Giet de aardappelen af. Verdeel de tartaartjes over 4 borden en schep de kerriesaus erbij. Serveer met de aardappelen en de sperziebonen.

Tartaartje met kerriesaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met peterselieboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept