1 Kook de bloemkoolroosjes in 6 min. beetgaar. Verhit 1 el olie in een pan en bak hierin op hoog vuur 3 min. de courgetteblokjes. Draai het vuur lager, voeg de bloemkool toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Doe het bloemkoolmengsel in de schaal en houd warm door af te dekken met aluminiumfolie. Snijd de slavinken in plakjes. Verhit opnieuw een el olie in de pan en bak hierin op hoog vuur 5 min. de tomaten. Voeg de ui toe en bak nog 3 min. Draai het vuur iets lager en voeg de plakjes slavink toe. Bak nog 4 min. en voeg dan de ketchup toe. Kook ondertussen de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de pasta over de borden, schep de slavinken met de saus er overheen en geef er het bloemkoolmengsel bij.
Italiaanse bloemkool is een recept van Albert Heijn