Balletje, balletje

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter in een hapjespan en bak de krieltjes met de deksel op de pan in 8 min. gaar en bruin. Schep regelmatig om.
  • 2 Doe ondertussen het gehakt in een kom samen met het paneermeel, het ei en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout. Kneed goed door en maak balletjes ter grootte van een krieltje. Voeg bij de krieltjes en bak in 5 min. gaar.
  • 3 Kook de worteltjes in 4 min. beetgaar. Voeg bij de krieltjes en bak nog 2 min. Verdeel over 4 borden en bestrooi met de peterselie.

Balletje, balletje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bifteki met feta
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roemeense gehaktballetjes (Parjoale)
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bifteki met feta
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roemeense gehaktballetjes (Parjoale)
20 min Voorgerecht
Bekijk recept