Biefstuk op z'n Hollands

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan water aan de kook. Snijd de aardappelen in plakken van 1 cm en kook in 5 min. net gaar. Laat uitlekken in een vergiet. Breng weer water aan de kook en kook de peen in 7 min. beetgaar. Voeg na 2 min. de tuinerwten toe. Giet af en doe de groenten terug in de pan. Voeg 10 g boter toe en laat met de deksel op de pan staan.
  • 2 Verhit 25 g boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelen in ca. 10 min. goudbruin. Keer regelmatig.
  • 3 Bestrooi de biefstukken met peper en zout. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak het vlees 5 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Bak in het braadvet van de biefstukken de champignons op hoog vuur 3 min. Serveer de biefstukken met de champignons, de aardappelen en de groenten.

Biefstuk op z'n Hollands is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands aspergemaaltje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands pannetje met kalkoen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept