Indiaas stoofpotje met aardappelkorma

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven verwarmen op 180 °C. Vlees in oven bereiden volgensaanwijzingen op verpakking. Uien pellen, halveren en in reepjes snijden. 2 el olie in diepe pan verhitten en hierin uien 3 min. bakken. Korma currypasta erdoor roeren. Aardappelen erdoor scheppen. 1/4 l koud water toevoegen. Aan de kook brengen en 15 min. zachtjes koken. Aubergine en paprika's ondertussen schoonmaken. Aubergine in plakken snijden. Plakken in vieren snijden. Paprika's in ringen snijden. Rest olie in wok verhitten en hierin paprika en aubergine 8 min. roerbakken. Kerriepoeder, komijn, 2 el chutney en zout naar smaak toevoegen en nog 1 min. roerbakken. Vlees, aardappelkorma en groenten over 4 borden verdelen. Rest chutney ernaast scheppen.

Indiaas stoofpotje met aardappelkorma is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Milde vissoep op z'n Indiaas
15 min-
Bekijk recept
Indiase visspiesen met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaas ijs met kardemom
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsschnitzels in yoghurt-sinaasappelmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept