1 Oven verwarmen op 180 °C. Vlees in oven bereiden volgensaanwijzingen op verpakking. Uien pellen, halveren en in reepjes snijden. 2 el olie in diepe pan verhitten en hierin uien 3 min. bakken. Korma currypasta erdoor roeren. Aardappelen erdoor scheppen. 1/4 l koud water toevoegen. Aan de kook brengen en 15 min. zachtjes koken. Aubergine en paprika's ondertussen schoonmaken. Aubergine in plakken snijden. Plakken in vieren snijden. Paprika's in ringen snijden. Rest olie in wok verhitten en hierin paprika en aubergine 8 min. roerbakken. Kerriepoeder, komijn, 2 el chutney en zout naar smaak toevoegen en nog 1 min. roerbakken. Vlees, aardappelkorma en groenten over 4 borden verdelen. Rest chutney ernaast scheppen.
Indiaas stoofpotje met aardappelkorma is een recept van Albert Heijn