Indiase curry van karbonades met bloemkool

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Karbonades in stukken snijden, eventueel botje verwijderen. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Vlees in ca. 4 min. bruin bakken. Ui toevoegen en 1 min. meebakken. Saus erbij schenken en geheel tegen de kook aan brengen. Vlees in saus in 25 min. laten garen. Intussen rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Bloemkool en paprika laatste 10 min. met vlees meeverhitten. Indiase curry met zout en peper op smaak brengen en met rijst serveren.

Indiase curry van karbonades met bloemkool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept