Indiase groentekoekjes met raita

4
25 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In wok 2 el olie verhitten en groenten hierin 3 min. roerbakken. Linzen goed laten uitlekken. In ruime schaal bloem, 1 1/2 tl zout, kerriepoeder, suiker, eieren en helft van melk mengen en roeren tot heel dik beslag. Beetje bij beetje rest melk toevoegen. Wokgroenten, linzen en amandelen erdoor scheppen. In ruime koekenpan rest olie verhitten. Een paar juslepels vol groentemengsel naast elkaar in pan scheppen en groentekoekjes om en om in ca. 4 min. bruin en gaar bakken. Uit pan halen, op keukenpapier laten uitlekken (eventueel in oven op 120 °C warmhouden) en rest bakken. Warme groentekoekjes op 4 borden leggen en raita erbij geven.

Indiase groentekoekjes met raita is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kipspiesjes met broccoli en frisse yoghurtsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak op Indische wijze en raita met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
2 x Raita (yoghurtdip)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept