1 Sjalot in stukken snijden. Limoen schoonboenen, schil eraf raspen en limoen -uitpersen. Boter in keukenmachine met sjalot, limoenrasp en -sap, currypasta en mangochutney mengen; met zout en peper op smaak brengen.
2 Kipfilet met scherp mes inkepen en draaiende beweging maken, zodat zakje ontstaat.
3 Met spuitzak boter in inkeping van kipfilet spuiten. Kipfilet in holte van handen bolvormig kneden.
4 Punt van kipfilet terugvouwen en met cocktailprikker vaststeken. Kipfilet in bloem wentelen, door ei halen en vervolgens met broodkruim bedekken. Gevulde kipfilets in koelkast 15 min. laten opstijven.
5 Oven voorverwarmen op 200°C. In koekenpan olie verhitten en kipfilet op matig vuur aan beide kanten lichtbruin bakken. Kipfilet uit pan nemen en in oven in 10-12 min. gaar laten worden.
6 Kipfilet uit oven nemen en 2 min. laten rusten. Elke kipfilet in 3 schuine plakken snijden.