Salade van lamscarpaccio

6
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter in een steelpannetje. Stoof hierin de sjalotten en de takjes tijm met de marsala circa 15 minuten zachtjes tot de uien gaar en glazig zijn. Verdeel de sla over 6 borden en bedruppel met de balsamicoazijn. Verdeel de sjalotten erover en drapeer de lamscarpaccio eroverheen. Garneer de salade naar smaak met de pijnboompitten en de geraspte, oude kaas uit het carpacciopakket.

Salade van lamscarpaccio is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamscarpaccio met hopscheuten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamscarpaccio
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept