Bruschette met linzenpuree

4
20 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 3 el olijfolie in een pan met een dikke bodem, schep de uien en knoflook erdoor en smoor ze in 10-15 minuten zachtjes gaar en goudbruin. Rooster het brood goudbruin in de broodrooster of in een hete grillpan. Meng de linzen met een derde van het uimengsel, el salie, 2 el olijfolie en een beetje zout en peper in de keukenmachine tot een gladde puree. Besprenkel de bruschette met de rest van de olijfolie en bestrijk ze royaal met de linzenpuree. Verdeel de rest van het uimengsel erover. Bestrooi met de kaas en de rest van de salie. Maal er nog wat peper boven.

Bruschette met linzenpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Crostini met linzenpuree en rauwe ham
18 min Voorgerecht
Bekijk recept
Linzenpuree Met Tomaat
0-10 min -
Bekijk recept
Linzenpuree
20-30 min -
Bekijk recept
Cannelloni Gevuld Met Linzenpuree
30-60 min -
Bekijk recept

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Pistachepesto en paprikaspread
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept
Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
10 min Voorgerecht
Bekijk recept