Ciabatta met Parmaham, mozzarella en gegrilde paprika

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het brood af volgens aanwijzingen op de verpakking. Snijd het brood in de lengte doormidden en besprenkel beide helften met de olie. Beleg de onderste helft van het brood met een laag mozzarella. Snijd de gegrilde paprika's open zodat het grote plakken worden en leg ze in een laag op de mozzarella. Leg hier een laag Parmaham overheen en dek het geheel af met de bovenste helft van het brood. Snijd het brood voor serveren in vier stukken.

Ciabatta met Parmaham, mozzarella en gegrilde paprika is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanellasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept