Saltimbocca borrelspiesjes

4
50 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Salieblaadjes in ragfijne reepjes snijden. Schnitzels naast elkaar leggen en peper erboven malen. Helft van salie erover strooien. Schnitzels afdekken met plak ham, goed aandrukken. Schnitzels keren en ook op andere kant wat peper malen. Rest van salie erover strooien en opnieuw afdekken met plak ham. Schnitzels 5 min. laten liggen, zodat ham aan vlees kan hechten. Elke schnitzel met scherp mes in 4 lange repen snijden en deze zigzaggend aan spiesjes steken. Spiesjes bestrijken met olie. Grote koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en spiesjes, indien nodig in gedeelten, in 4-5 min. bruinbakken. Wijn erover schenken en op hoog vuur laten verdampen, spiesjes steeds keren. Spiesjes op warme schaal leggen en direct serveren.

Saltimbocca borrelspiesjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank
30 min-
Bekijk recept
Saltimbocca Borrelspiesjes
30-60 min -
Bekijk recept
Saltimbocca Borrelspiesjes
10-20 min -
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept