Pastasalade met asperges en kip

8
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pasta en asperges in grote pan met ruim kokend water met wat zout in ca. 10 minuten beetgaar koken. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en walnoten 1 minuut bakken. Op keukenpapier laten uitlekken en bestrooien met zout. In koekenpan rest van olie verhitten en sjalotjes en knoflook ca. 2 minuten zachtjes fruiten. Kipfilet toevoegen en in ca. 5 minuten bruin en gaar bakken. Zout en peper erover strooien. In vergiet pasta en asperges laten uitlekken. Overdoen in schaal. Kip en walnotenpesto erdoor scheppen. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Garneren met walnoten. Salade warm of koud serveren.

Pastasalade met asperges en kip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept