Ravioli met tomaten-olijvenboter

8
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Leg intussen de boter, tomaat en olijven in een kleine steelpan en laat de boter op een heel zacht vuur smelten. Laat de boter nog heel even trekken. Voeg naar smaak wat chilipeper toe.
  • 3 Schep de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een vergiet.
  • 4 Verdeel ze vervolgens over amuselepels of Chinese soeplepels en schep wat van de boter erop. Serveer direct.

Ravioli met tomaten-olijvenboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm en croûte met kruiden-olijvenboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kalkoenmedaillons met olijvenboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Kalkoenmedaillons Met Olijvenboter
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Olijvenboter
0-10 min -
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept