Kalkoenfilet met champignonroomsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de kalkoenfilet met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kalkoenfilet eerst bruin aan en vervolgens in 15 min. gaar. Neem uit de pan en houd warm onder een deksel.
  • 2 Fruit de ui 1 min. in het bakvet. Voeg de champignons toe en bak in 4-5 min. gaar. Verkruimel het bouillontablet boven de pan en voeg 100 ml water toe. Roer de aanbaksels los en voeg de kookroom toe. Verwarm de saus nog 1-2 min. zachtjes en voeg de rozemarijn met peper naar smaak toe.
  • 3 Snijd de kalkoenfilet in plakjes. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en leg de plakjes kalkoenfilet erop. Schep de champignonroomsaus erover.

Kalkoenfilet met champignonroomsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met champignonroomsaus en broccoli
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met champignonroomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels met champignonroomsaus
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonroomsaus
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept