Pasta in bouillon van zongedroogde tomaten

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de bouillon door de tomaten en oregano 20 min. zachtjes te koken in ca. 1,5 liter water met wat zout. Na 15 min. mezzelune bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. In andere pan water aan de kook brengen. Spinazie toevoegen en na halve min. afgieten. Tomaten met schuimspaan uit bouillon halen en in reepjes snijden. Pasta, spinazie en tomaatreepjes om en om over 4 diepe borden verdelen. Per persoon klein beetje bouillon door zeef op bord gieten. Gerecht op smaak brengen met versgemalen peper. 3 knoflookbroodjes per persoon op bouillon laten drijven en overige broodjes op tafel zetten. Italiaanse salade in slabak doen en serveren bij pasta in bouillon.

Pasta in bouillon van zongedroogde tomaten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept