Zuppa alla pavese met romanasalade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Scheur de sla grof, was en droog hem goed. Verdeel de sla met de artisjokharten en rode ui over een platte schaal. Besprenkel de salade met de pestodressing. Breng de bouillon aan de kook. Rooster de sneden brood lichtbruin. Besmeer de sneden aan een kant met de boter. Leg het brood met de beboterde kant naar boven in 4 diepe borden. Breek boven elke snee voorzichtig een ei; zorg ervoor dat de dooier heel blijft. Schenk de bouillon langzaam in de borden. Breng de soep op smaak met (versgemalen) peper en strooi de kaas erover. Serveer de schaal salade bij de soep.

Zuppa alla pavese met romanasalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-Ricottarol Op Een Bedje Van Romanasalade
30-60 min -
Bekijk recept
Salade van borlottibonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Zuppa di asparagi verdi (groene aspergesoep)
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept