Macaronisoep met tomatenciabatta

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 220 °C voorverwarmen en brood afbakken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In soeppan 3 el olie verhitten en ui en knoflook fruiten. Italiaanse mix toevoegen en 4 min. meebakken. Bouillontabletten en 1,5 liter heet water toevoegen en aan de kook brengen. Macaroni toevoegen en soep nog 6 min. koken. Gedroogde tomaten heel fijnsnijden. Helft tomaten aan soep toevoegen. Soep met zout en peper op smaak brengen. Rest van gedroogde tomaten met helft van kaas en rest van olie mengen. Ciabatta in plakjes snijden en met tomatenmengsel besmeren. Soep met rest van geraspte kaas en tomatenciabatta serveren.

Macaronisoep met tomatenciabatta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Courgette-macaronisoep
20-30 min -
Bekijk recept
Macaronisoep
30-60 min -
Bekijk recept
Macaronisoep
10-20 min -
Bekijk recept