Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui 3 min. Schep de ui met een schuimspaan uit de pan. Bak de gehaktballetjes in het bakvet op middelhoog vuur in 3 min. rondom bruin. Voeg de ui weer toe, roer de sugo isolana erdoor en breng de saus tot tegen de kook. Gaar de gehaktballetjes afgedekt 10 min.
  • 2 Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes en de stelen in plakjes en kook in 4 min. gaar. Giet de macaroni en de broccoli af en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en schep de helft van de kaassnippers erdoor.
  • 3 Verdeel de macaroni met broccoli over 4 borden, schep de gehaktballetjes in tomatensaus erbij en bestrooi met de rest van de kaassnippers.

Gehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept