Tagliatelle met spinazie-roomsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm ondertussen het amandelschaafsel in een ruime koekenpan zonder olie of boter al schuddend ca. 8 min op halfhoog vuur tot het begin te kleuren. Snijd de uien in halve ringen, de champignons in plakjes en de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en de champignons 5 min. mee en de laatste minuut ook de knoflook. Voeg de bevroren spinazie toe en laat deze al roerend ontdooien in 5 min. Dek af en stoof nog 5 min. Schep het amandelschaafsel en de helft van de gemalen kaas door de spinazie en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de tagliatelle over de diepe borden, schep het spinaziemengsel erop en strooi de rest van de gemalen kaas erover.

Tagliatelle met spinazie-roomsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept