Pasta met tomatensaus en worstjes

6
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de chipolata in stukjes van ca. 2 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak het vlees 2 min. Voeg de ui en de aubergine toe en bak op hoog vuur 3 min. mee. Voeg de pastasaus toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag, doe de deksel op de pan en laat de saus 10 min. op laag vuur smoren.
  • 2 Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 3 Voeg de laatste 2 min. de mozzarella toe aan de saus en schep om. Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schep de saus erop. Snijd de blaadjes van het basilicum grof en verdeel ze over de borden.
  • 4 Lekker met geraspte Pecorino (kaas).

Pasta met tomatensaus en worstjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept