Vistempura

4
20 min
Snack
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm frituurolie voor op 180 °C. Meng de mayonaise met de kappertjes, augurkenblokjes en Japanse sojasaus. Dep de tilapiafiletreepjes met keukenpapier. Maak 100 g tempurabeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de visreepjes door het beslag en frituur ze in 3 delen in 2-3 min. goudbruin en krokant (zonder frituurmandje, het beslag bakt daaraan vast). Serveer warm met de sojatartaarsaus.

Vistempura is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spannende vissushi
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vistempura met sweet chili
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistempura met zoete dip
30 min
Bekijk recept

Spannende vissushi
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vistempura met sweet chili
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistempura met zoete dip
30 min
Bekijk recept