Macaronischotel met rucolapesto

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng water aan de kook en kook de bloemkool 10 min. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en fruit de ui ca. 4 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Schep de macaroni in ingevette ovenschaal en meng de bloemkool, de ui, de knoflook, de cherrytomaten, de rucolapesto en de helft van de gemalen kaas erdoor.

Macaronischotel met rucolapesto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met walnoot & rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolapesto
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Brie-pizza royale
2 uur-
Bekijk recept
Krieltjessalade met rucolapesto
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Tofu-macaronischotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronischotel met drie soorten kaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige macaroni cheese
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni ovenschotel met prei en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept