Triangel tomaat en olijf

1persoon
5 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer 1 triangel en besmeer beide snijvlakken met halvarine. Beleg 1 helft met plakken vleestomaat, plakjes zwarte olijf en een pluk rucola. Bestrooi met versgemalen peper. Doe de helften weer op elkaar en leg de triangel in de lunchtrommel. Een beker (drink)yoghurt doet het goed bij deze hartige smaken.

Triangel tomaat en olijf is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje met romige vleesreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept