Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwarm 1 eetlepel olie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de courgette toe en bak het geheel 3-4 minuten tot de courgette zacht is. Meng er de geitenkaas door en voeg zout en peper naar smaak toe. Haal de pan van het vuur. Leg de vellen deeg op een werkvlak en snijd ze over de breedte in drie repen van gelijke grootte. Dek het deeg waarmee je niet werkt met een vochtige doek af om uitdroging te voorkomen. Bestrijk de randen van een reep deeg dun met wat olie. Schep op een smalle kant van een reep 1 eetlepel van het courgettemengsel. Vouw de zijkanten over de vulling heen en rol de reep deeg over de vulling heen op, zodat je een rolletje krijgt. Plak de rand met een beetje olie dicht. Maak op dezelfde wijze de rest van de rolletjes. Bestrijk de bovenkant van de rolletjes met wat olie en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in de oven in 15-20 minuten goudbruin en knapperig. Neem ze uit de oven en laat ze tot lauwwarm afkoelen.
Knapperige courgetterolletjes (kind 2-4 jaar) is een recept van Albert Heijn