Focaccia met auberginespread

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. In oven aubergine in 30 minuten gaarbakken. Daarna focaccia in 6-8 minuten afbakken in oven. Intussen aubergine halveren en vruchtvlees eruit scheppen. Vruchtvlees fijnprakken en auberginemoes uit laten lekken in zeef. Auberginemoes mengen met knoflook, olie, citroensap, basilicum en zout en peper naar smaak. Brood in plakken snijden en plakken besmeren met auberginespread. Bestrooien met pijnboompitten.

Focaccia met auberginespread is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept