Zeewolffilet met een kruidenslaatje

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep de zeewolffilet droog met keukenpapier en besmeer aan beide kanten met de mediterrane boter. Bewaar de zeewolffilet afgedekt in de koelkast. Snijd de knoflookstengels in de lengte in dunne repen en meng ze met de dille, peterselie en rucolacress. Bewaar het kruidenslaatje afgedekt in de koelkast.
  • 2 Leg de zeewolffilet op een ingevet rooster boven heet vuur en gril ze in 6-8 minuten net gaar; keer de vis halverwege de grilltijd. Verdeel de zeewolffilet over vier borden. Schep het kruidenslaatje op de vis, druppel de olie erover en maal er nog wat peper over.

Zeewolffilet met een kruidenslaatje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde mosselen met kruidenslaatje
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kruidenslaatje met gebakken paling en krieltjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kruidenslaatje met quinoa en krab
25 min
Bekijk recept

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vispakketjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pakketje van zeewolf
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept