Lamskoteletjes met artisjok-yoghurtdip

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de olie met 1 eetlepel citroensap, de komijn en de helft van de knoflook. Leg de lamskoteletjes in een lage schaal en bestrijk ze rondom met de komijnmarinade. Dek de schaal af en laat het vlees in de koelkast minimaal 1 uur marineren. Laat het vlees bijtijds op kamertemperatuur komen. Pureer met een staafmixer of in een keukenmachine de artisjokharten met de yoghurt, de rest van de knoflook en het citroensap. Breng de dip op smaak met zout en peper.
  • 2 Leg de lamskoteletjes op een ingevet rooster boven heet vuur en gril ze in ca. 4 minuten per kant bruin en bijna gaar. Serveer bestrooid met munt en geef de artisjok-yoghurtdip apart erbij.

Lamskoteletjes met artisjok-yoghurtdip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept
Worteltjes met snelle yoghurtdip
5 min Snack
Bekijk recept
Flatbreads met yoghurtdip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept