Frittata met basilicum en artisjok

6
15 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer met de staafmixer het basilicum (ook de steeltjes) met 2 el olie en (versgemalen) peper en (zee)zout naar smaak. Schep de plakjes artisjok om met de basilicumolie. Klop de eieren los met de melk en schep de plakjes artisjok erdoor. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  • 2 Bestrijk de gourmetpannetjes met olie en verhit ze op het gourmetstel. Schep er 2 el van het eimengsel in en laat langzaam stollen.

Frittata met basilicum en artisjok is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept