Geroosterde auberginedip met geitenkaas

6
50 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek de barbecue aan. Maak met een mes een paar sneetjes in de aubergine. Gril de aubergine ca. 40 min. Keer regelmatig. Laat afkoelen.
  • 2 Halveer de aubergine in de lengte en schep het vruchtvlees uit de schil. Pureer het vruchtvlees in de keukenmachine en voeg de geitenkaas toe. Meng tot een gladde puree.
  • 3 Schep de puree in een schaaltje. Pers de knoflook en roer met de peterselie door de puree. Breng op smaak met tabasco en zout. Dek het schaaltje af en laat de smaken 30 min. intrekken. Lekker met gegrild pitabrood en bij gegrilde groenten.

Geroosterde auberginedip met geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept