Borrelbal met knoflook en basilicum

18
20 min
Snack
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het gehakt in een grote kom met het ei, de knoflook, het basilicum en de beschuitkruimels. Voeg peper en zout naar smaak toe. Draai 18 balletjes van het gehakt. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in ca. 8 min. goudbruin en gaar. Serveer de grissini erbij en gebruik de crema van zwarte olijven als dip.

Borrelbal met knoflook en basilicum is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Hongaarse Gehaktschotel
0 min
Bekijk recept