1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de kipkluifjes op het bakpapier en wrijf ze in met de couscouskruiden (uit het pakket). Bak ze in de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Bereid ondertussen de couscous en de rozijnen (uit het pakket) volgens de aanwijzing op de verpakking.
2 Rooster in een droge koekenpan met antiaanbaklaag het amandelschaafsel in 2 min. bruin. Breng op smaak met zout en laat afkoelen op een bord. Pers de helft van de citroen uit, snijd de rest in smalle partjes. Meng de olie met het citroensap en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Snijd de peterselie grof en de bosui in ringetjes.
3 Schep de dressing, bosui en de helft van de peterselie door de couscous. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Bestrooi vlak voor het serveren met het amandelschaafsel en de rest van de peterselie. Serveer met de kip en citroenpartjes.
Couscoussalade met kip en peterselie is een recept van Albert Heijn