1 Snipper de ui. Verwarm de olie in een braadpan en roerbak de tofureepjes met de helft van de ui en de helft van de shoarmamix gedurende 2 minuten. Snijd de kapjes van de tomaten, hol ze uit en bestrooi ze met peper en zout. Vul ze met de gebakken tofureepjes en leg de kapjes erop. Zet de tomaten in de braadpan tussen het overgebleven tofumengsel, schenk er 100 ml water bij, leg de deksel op de pan en stoof de tomaten 10 minuten.
2 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik hiervoor het sinaasappelsap aangevuld met water. Schep er met het opbakken de rest van de ui, de shoarmakruidenmix en de kikkererwten door. Verdeel de couscous over de borden, zet op elk bord 2 gevulde tomaten en verdeel de rest van de tofu en uien erover.
Couscous met kikkererwten en gevulde tomaten is een recept van Albert Heijn