Gevulde paprika's met rozijnenrijst

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de rode en gele paprika door de steel, verwijder zaadlijsten. Snipper de groene paprika. 2 Meng het tofugehakt met de prei, de helft van de kaneel, de helft van de ui en 2 el olie. Vul de halve paprika's hiermee en zet ze in een ovenschaal. Schep de rest van het gehaktmengsel erbij en dek de schaal af met aluminiumfolie. Zet de schaal 20 min. in de oven. 3 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de rest van de ui met de groene paprika in de rest van de olie, voeg de rest van de kaneel en de rozijnen toe. Giet de rijst af en schep het gefruite mengsel erdoor. Schep de rozijnenrijst op de 4 borden, leg er een gevulde paprika bij en verdeel de rest van het gehakt erover.

Gevulde paprika's met rozijnenrijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Milde kipcurry met gele rozijnenrijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met noten-rozijnenrijst en venkel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry van kip en wortel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept