Pincho met zalmroerei

12
15 min
Lunchgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren los met de slagroom, voeg peper en zout toe. Verwarm in een pan de boter en laat het eimengsel hierin op middelhoog vuur al roerend stollen. Schep halverwege de helft van de zalm en de helft van de bieslook erdoor. Haal de pan van het vuur. Verdeel de helft van het roerei over 3 sneetjes brood, leg de andere sneetjes erop en druk iets aan. Snijd de stapeltjes diagonaal in 4 stukken. Leg hier de rest van het roerei op en garneer met de reepjes paprika, de rest van de zalm en de bieslook. Steek de pincho's vast met een cocktailprikker.

Pincho met zalmroerei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Pincho met makreel
15 min Snack
Bekijk recept
Pincho met tonijnsalade
15 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood kaas met chutney
15 min Snack
Bekijk recept
Pincho met paprikapuree
20 min Snack
Bekijk recept