Italiaanse bol met Yorkham en zoete-uiensalade

2
10 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en in flinterdunne plakjes schaven. Mayonaise en ui in kom door elkaar scheppen. Zoete uiensalade met zout en peper op smaak brengen.Italiaanse bollen halveren en met boter besmeren. Italiaanse bollen beleggen met rucola, Yorkham en zoete-uiensalade.

Italiaanse bol met Yorkham en zoete-uiensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Uiensalade Met Kappertjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten-uiensalade
10-20 min -
Bekijk recept
Uiensalade
0-10 min -
Bekijk recept
Uiensalade
0-10 min -
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept