Roastbeef bagel-clubsandwich

4
20 min
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bagels afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Overlangs in 3 plakjes snijden en in broodrooster lichtbruin roosteren. Sla wassen, uitslaan en droogdeppen met keukenpapier. Uien in plakjes snijden en droogdeppen met keukenpapier. Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
  • 2 Bagels besmeren met roomkaas. In pan boter verhitten. Rosbief aan beide kanten bestrooien met steak-seasoning en in ca. 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. Plakjes ui op besmeerde onderkant van bagels leggen. Steaks erop leggen en sla erover verdelen. Middelste stuk van bagels erop leggen. Reepjes paprika en rucola erover verdelen. Afdekken met bovenkant van bagel.

Roastbeef bagel-clubsandwich is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse clubsandwich met chorizo en omelet
20 min
Bekijk recept
Clubsandwich met ei, kip & avocado
15 min
Bekijk recept
Mango-cheddar clubsandwich
15 min
Bekijk recept

Roastbeef met peperkorst en peperroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roastbeef met rode wijnsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roastbeef in dough
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roastbeef Met Kidney-beans
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept