Broodje rauwe ham en rookkaas

4
15 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eieren in ca. 7 minuten hard koken en onder koud stromend water laten schrikken. Afgekoelde eieren pellen, (met eisnijdertje) in plakken snijden en bestrooien met zout en peper. Intussen blad van kropje little gem loshalen. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Tomaten in dunne plakken snijden. Kapjes van Italiaanse bollen afsnijden, broodkruim met vingers uit bol plukken. Elke uitgeholde broodbol met bolle kant van lepel insmeren met eetlepel olijfmayonaise. Bollen achtereenvolgens vullen met laagje sla, ham, kaas, tomaat, ei en radijs. Vulling stevig aandrukken, kapje weer op broodje zetten. Bollen strak inpakken in folie en (gekoeld) meenemen voor onderweg.

Broodje rauwe ham en rookkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met kip en mango
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse kippenburger
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met tomaat en groene kool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Burgers met gesmolten kaas en Vlaamse friet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept