Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zalm op bord leggen en laten ontdooien. Stokbrood in oven afbakken volgens aanwijzingen op verpakking. Mayonaise met pesto mengen. Olijven laten uitlekken en halveren. 3 el olie, azijn en peper naar smaak tot dressing kloppen. Tomaten in partjes snijden en mengen met dressing en olijven. Basilicum in reepjes snijden. Zalm droogdeppen, dun bestrijken met rest van olie en bestrooien met zout en peper. In hete grillpan zalm aan elke kant 2-3 min. grillen. Tomatensalade over 4 borden verdelen en zalm ernaast leggen. Flinke lepel pestomayonaise erop scheppen en bestrooien met basilicum. Stokbrood erbij geven.

Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met ansjovis-olijvensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Libanese Tomaten-olijvensalade
10-20 min -
Bekijk recept
Sinaasappel-olijvensalade
20-30 min -
Bekijk recept
Olijvensalade
20-30 min -
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept